Comentarii

web show credit telefon fete

Astept comentariile vostre , fara limbaj vulgar !!

Anunțuri

39 comentarii la “Comentarii

  1. Este foarte frumoasa si intr-adevar se tine de cuvant. Eu i-am transferat banii si i-am trimis mesajul in jurul orei 19.27 ea fiind offline. Dar in aproximativ 15 min a intrat si si-a facut showul. Deci din punctul asta de vedere..are un 10+++ pentru corectitudine. Nu stiu de ce unii din voi v-ati plans de limbaj vulgar, probabil v-a tratat asa cum ati tratat-o si voi pe ea (ca pe o curva sau ati injurat-o). Cu mine a vorbit foarte frumos si a fost foarte draguta. A tinut exact atat cat a promis, 10 min nici mai mult nici mai putin. Per total se merita. Cum spunea cineva mai sus, pacat ca sunt doar 10 minute 😦 Pur si simplu te pierzi cu ochii pe corpul ei, este de un blond superb si ochii sunt wow :X Nu-ti ajung cele 10 min sa o admiri. Pe mine unul m-a incantat si cu siguranta o sa-i mai solicit un show…doar ca sa o vad ❤ Nu stiu daca citesti comm pe aici Delia, dar te pup :*

  2. Sincer nu vreau sa ai iau meritele aceestei fete frumoase, dar mie mia facut-o sau poate am prins-o intr-o pasa proasta mi-a taiat sunetul de la inceput pana la sfarsit 😛

  3. Este superba Delia. Parolista si draguta… atat cat poate sa fie o fata care are de a face cu diversi needucati zilnic.
    Nu am crezut, initial, ca va merge, sau am zis ca e teapa, dar cum a confirmat plata, a dat share webcam-ului si n-a stat la povesti pana a terminat.
    Recomand cu mare caldura tratament cu Delia!

    • E greu de tot sa intri in legatura cu mine …iti trebuie 5 facultati sa apesi butonu ENTER si sa intri pe pagina mea oficiala unde ai detalii clare si explicite plus id meu de skype !

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s